Välkommen till Aktiv rehab!

- Optimerar dina förutsättningar

Aktiv Rehab är en sjukgymnastklinik i Halmstad med målsättning att erbjuda varje individ en professionell väg till ett aktivt liv. Det görs med närvaro, glädje och kompetens.

Min drivkraft är att ge varje individ rätt förutsättningar i form av kunskap och insikt för att må väl och hitta motivationen för att göra det möjligt att jobba mot att kroppen skall fungera optimalt efter sina förutsättningar.

All behandling sker i en lugn och harmonisk miljö och rehabiliteringsträning sker i Idrottscentrums moderna gym och träningslokaler. 

Sjukvårdsförsäkring

Att var samarbetspartner till ett antal stora försäkringsbolag på marknaden som erbjuder sina kunder Sjukvårdsförsäkring är ett kvitto på hög kompetens och en kvalitétssäkring för mina kunder/patienter. Euro accident och Falck Health Care är några exempel. Om du har Sjukvårdsförsäkring och är osäker om den gäller så slå en signal.

Bokning/Kontakt

Besöksadress:

Spetsvinkelgatan 23

302 50 Halmstad

Postadress:

Örlgsvägen 46

302 72 Halmstad

Öppettider:
Mån 13-18
Tis: 8-14
Ons: 8-16
Tor: 10-18
Fre: 8-14

Telefon:

0709416071

Mailadress:

anna@aktivrehabhalmstad.se
Swish: 1235950266

Aktiv Rehab har avtal med Region Halland. Det innebär att samma patientavgifter och samma regler för frikort gäller som inom Region Hallands egen vård.