The Academy Lifetime Award
..för att du lyfter andra rundt omkring dig med din prestigelösa syn på kompetens, alltid öppen för diaglog och utveckling. Ditt bidrag till The Academys utbildningar ger värdefulla ringar på vattnet långt utanför "klassrummet". Du gör stor skillnad. Du är fabtastisk.

Julia Davidsson -klicka på bild för att komma till Julias hemsida Julia Davidsson -klicka på bild för att komma till Julias hemsida
"Anna är otroligt kunnig och professionell. Hon visar stort intresse i min sport golf för att kunna hjälpa mig på bästa sätt. Hon visar engagemang genom att följa mig i mina tävlingar och min utveckling. Anna finns alltid där för att hjälpa mig, oavsett vad!"

Linnea Thorsson -klicka på bild för att komma till Linneas hemsida. Linnea Thorsson -klicka på bild för att komma till Linneas hemsida.

"Golf på elitnivå är så mycket mer än bara golf. Det krävs styrketräning för att hålla sig skadefri och få en mer kraftfull sving, men också kroppskontroll för att kunna förändra och förbättra golfsvingen. Anna skräddarsyr övningar som hjälper mig att utvecklas i både kroppskontroll och ren styrka och vi ser tydliga framsteg i svingen. Jag möts alltid av ett stort leende och proffsigt bemötande!" 

Jessica Lindell Vikarby-klicka på bild för att komma till Jessicas hemsida. Jessica Lindell Vikarby-klicka på bild för att komma till Jessicas hemsida.
Jag har haft mycket hjälp av Anna under många år när hon varit med oss i alpina landslaget. Jag har haft både korsbandsskador samt problem med ryggen, men även fått hjälp att trimma kroppen inför världscup tävlingar samt stora mästerskap. Hon är väldigt kunnig & professionell i sitt yrke samt duktig på att individanpassa så att det blir bäst just för mig och alltid lyhörd för hur kropp & knopp mår. Hon är en varm härlig människa som peppar och stöttar helhjärtat!