Ett nära samarbete med Idrottscentrum gör det möjligt att utföra fysiologiska tester så som Wingate, MuscleLab, VOmax  för att få ett kvitto på din rehabilitering med även  för dig som elitaktiv eller motionär och vill veta hur du ligger till.

 

Under din rehabiliteringsperiod erbjuds du att träna på Idrottscentrum till förmånligt pris.

Aktiv Rehab i Halmstad är stolt över förtroendet att vara en av School of Golf samarbetsparters. Målsättning är genom ett nära samarbete med fystränare och golftränare där studenten står i centrum skapa de bästa förutsättningarna för golfspel på elitnivå.

Team Tylösand är skapat för att ge satsande elitspelare på Halmstad GK en bättre möjlighet att nå sina mål. För att nå dit så krävs hårt arbete både fysiskt och mentalt. Det känns oerhört roligt att få vara med som sjukgymnast i nätvärket runt dessa spelare.

Ett företag som brinner för att utveckla träningsbranschen med målsättning att påverka andra människor i en positiv riktning. Att få vara en del av utbildarteamet är oerhört inspirerande då det är en ständig utveckling och uppdatering av både ny forskning och de senaste trenderna inom träningsbranschen.   

Försäkringsbolag

Att var samarbetspartner till ett antal stora försäkringsbolag på marknaden som erbjuder sina kunder Sjukvårdsförsäkring är ett kvitto på hög kompetens och en kvalitétssäkring för mina kunder/patienter. Euro accident och Falck Health Care är några exempel. Om du har Sjukvårdsförsäkring och är osäker om den gäller så slå en signal.

Ibland är det inte lämpligt med sjukgymnastik, till exempel om man har vissa sjukdomar eller skador. Det kan också vara så att andra insatser i kombination med sjukgymnastik kan vara aktuella för att få ett bra resultat. Det är min målsättning att då kunna guida Dig så att du som kund får den bästa hjälp av experter inom området.

Klicka på bilderna så kommer du till respektive hemsida.